Meer over Amani zorg

 

Amani zorg is de match voor jouw als ZZP’er

Sluit je als zzp’er aan bij Amani zorg! Via ons platform heb toegang tot het door ons opgebouwde netwerk in zorgbehoefte. Ons netwerk kan jou op allerlei manieren voorzien in de juiste match met cliënten, met een uiteenlopende behoefte aan zorg en verschillende niveaus van zorg.

Bij Amani zorg geef jij aan hoeveel uur en op welk niveau je wilt werken. Wij bemiddelen dan de perfecte match voor jou. Zo kunnen we je bijvoorbeeld matchen met een zorginstelling, of juist de match voor je leggen met cliënten thuis. Wij ontzorgen jouw als zelfstandige, waardoor jij je kan concentreren op het verlenen van zorg.

Armani zorg is de schakel tussen jouw wens en de behoeft van de cliënt. Zo ben je als zzp’er onafhankelijk en ben je gelijktijdig toch onderdeel van ons team. Door voor Amani zorg te kiezen als partner in bemiddeling wordt je ontzorgt op het administratieve vlak en ben je toch vrij om je eigen tijd en opdrachten te kiezen.

Alle voordelen op een rijtje:
Bepaal zelf hoe je dag eruit ziet
Jouw kennis en ervaring geven je een duidelijk beeld over hoe jij je dag wilt invullen. Dit is de grondslag voor de samenwerking met Amani zorg. Door jouw wensen te communiceren kan de juiste match gemaakt worden tussen jou en de cliënten. Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek met de cliënt kan definitief worden bepaald of de voorgestelde samenwerking de juiste match is.

Deel je eigen tijd in
Als zelfstandige zorgverlener ben je zelf verantwoordelijk voor het aantal uren dat je zorg wilt verlenen. Zo deel je dus in overleg met Amani zorg je zorgweek in. Met cliënten aan wie je terugkerende zorg verleent of door het aannemen van adhoc werkzaamheden die door Amani zorg beschikbaar worden gesteld. De opdrachten worden aangeboden voor korte en langdurige periodes.

Wij ondersteunen je
Zorg verlenen is voor jou als zelfstandige zorgverlener je passie en belangrijkste dag invulling. Het werven van cliënten en voeren van de administratie die hierbij komen kijken, kunnen heel uitdagend zijn. Amani zorg neemt je een deel van die lasten uithanden. Door het bemiddelen in cliënten ben jij verzekerd van werk. Het automatiseren van administratieve processen en planningen maakt het nog makkelijker om je focus bij het verlenen van zorg te houden.

Onderdeel zijn van een team
Het werken als zelfstandige zorgverlener is een heel verantwoordelijke taak. Bij Amani zorg kan je ervoor kiezen om in teamverband te werken. Je kan een cliënt zo de garantie geven van zorg en je geeft jezelf een steun in de rug voor als je niet beschikbaar bent, omdat Amani zorg de verantwoordelijkheid met je deelt.

Diversiteit in zorgwerkzaamheden
Het netwerk van Amani zorg maakt het gemakkelijk om een gevarieerd week programma op te stellen met een diversiteit aan zorgtaken die het beste bij je aansluiten. Ook kan je in overleg taken aannemen die buiten je comfortzone liggen, zo kan je jezelf verder ontplooien.

Wat kost het?
De dienstverlening die Amani zorg levert is op basis van een prijs die we rekenen per uur geleverde zorg. De omzet en uren die je maakt zijn de basis voor het bedrag dat je aan Amani zorg verschuldigd bent.

Inschrijfprocedure
Wij van Amani zorg weten nu zeker dat we je aandacht hebben getrokken!! Schijf jezelf in via de website voor een vrijblijvend intakegesprek. Dan drinken we samen een kop koffie en bespreken we wat de mogelijkheden zijn voor jou!!

Mijn Amani zorg