Amani zorg is de match voor jouw als ZZP’er

Sluit je als zzp’er aan bij Amani zorg! Via ons platform heb toegang tot het door ons opgebouwde netwerk in zorgbehoefte. Ons netwerk kan jou op allerlei manieren voorzien in de juiste match met cliënten, met een uiteenlopende behoefte aan zorg en verschillende niveaus van zorg.

Bij Amani zorg geef jij aan hoeveel uur en op welk niveau je wilt werken. Wij bemiddelen dan de perfecte match voor jou. Zo kunnen we je bijvoorbeeld matchen met een zorginstelling, of juist de match voor je leggen met cliënten thuis. Wij ontzorgen jouw als zelfstandige, waardoor jij je kan concentreren op het verlenen van zorg.

Amani zorg is de schakel tussen jouw wens en de behoeft van de cliënt. Zo ben je als zzp’er onafhankelijk en ben je gelijktijdig toch onderdeel van ons team. Door voor Amani zorg te kiezen als partner in bemiddeling wordt je ontzorgt op het administratieve vlak en ben je toch vrij om je eigen tijd en opdrachten te kiezen.

Alle voordelen op een rijtje:
Deel je eigen tijd in
Als zelfstandige zorgverlener ben je zelf verantwoordelijk voor het aantal uren dat je zorg wilt verlenen. Zo deel je dus in overleg met Amani zorg je zorgweek in. Met cliënten aan wie je terugkerende zorg verleent of door het aannemen van adhoc werkzaamheden die door Amani zorg beschikbaar worden gesteld. De opdrachten worden aangeboden voor korte en langdurige periodes.

Wij ondersteunen je
Zorg verlenen is voor jou als zelfstandige zorgverlener je passie en belangrijkste dag invulling. Het werven van cliënten en voeren van de administratie die hierbij komen kijken, kunnen heel uitdagend zijn. Amani zorg neemt je een deel van die lasten uithanden. Door het bemiddelen in cliënten ben jij verzekerd van werk. Het automatiseren van administratieve processen en planningen maakt het nog makkelijker om je focus bij het verlenen van zorg te houden.

Inschrijfprocedure
Wij van Amani zorg weten nu zeker dat we je aandacht hebben getrokken!! Schijf jezelf in via de website voor een vrijblijvend intakegesprek. Dan drinken we samen een kop koffie en bespreken we wat de mogelijkheden zijn voor jou!!