Zorg bij u thuis

Het moment breekt aan dat je thuiszorg nodig hebt, Amani zorg neemt jou die zorg uithanden! Ons team van zelfstandige zorgverleners staat paraat om jou te ondersteunen. Wij kunnen je ondersteunen voor een periode van ziekte, of we zorgen er samen voor dat jij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen.

Amani zorg ontzorgt bij het vinden van de juiste combinatie tussen klant en zorgverlener. Wij matchen jouw wensen met de hoogste kwaliteit in zorg in jouw vertrouwde omgeving. Naast het voldoen aan de vereiste zorg, streven wij naar een persoonlijke dienstverlening met een sterk oog voor kwaliteit en continuïteit.

Begeleiding
Onze begeleiding zorgt voor een naadloze overgang in de bemiddeling van het aanbod in zorg en het vervullen van de zorgvraag. Wij garanderen dat jouw zorgvraag wordt vervuld binnen de door jou gewenste termijn. Het is de missie van Amani zorg om samen met professionals in de zorg, 100% klantgericht te werken en wij onderscheiden ons door het leveren van betrouwbare, flexibele en kwalitatief goede zorg.

Het kan iedereen overkomen dat je tijdelijk of langdurig wordt beperkt in je zelfstandigheid. Wanneer die zorgvraag ontstaat is Amani zorg er om die zorgvraag in te vullen. Onze aanpak is gericht om jou te ondersteunen in het terug winnen van je zelfstandigheid en met een helpende hand je eigen dag te bepalen.

Dienstverlening
Onze dienstverlening is ingericht om in elke zorgbehoefte te voorzien. Denk hierbij aan verzorging, verpleging, begeleiding en ondersteuning bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Alle vormen van zorg kunnen worden ingezet voor het door jou gewenste aantal uren. Van een enkele uren per dag, per week tot aan het 24 uur per dag verlenen van zorg.

Heb je een speciale wens in je zorgbehoefte, neem contact op met Amani zorg. Wij zullen samen met onze zorgprofessionals alles in het werk stellen om jouw zorg wens te vervullen.