Het moment breekt aan dat je thuiszorg nodig hebt, Amani zorg neemt jou die zorg uithanden! Ons team van zelfstandige zorgverleners staat paraat om jou te ondersteunen. Wij kunnen je ondersteunen voor een periode van ziekte, of we zorgen er samen voor dat jij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kan blijven wonen.

Amani zorg ontzorgt bij het vinden van de juiste combinatie tussen klant en zorgverlener. Wij matchen jouw wensen met de hoogste kwaliteit in zorg in jouw vertrouwde omgeving. Naast het voldoen aan de vereiste zorg, streven wij naar een persoonlijke dienstverlening met een sterk oog voor kwaliteit en continuïteit.

Onze begeleiding zorgt voor een naadloze overgang in de bemiddeling van het aanbod in zorg en het vervullen van de zorgvraag. Wij garanderen dat jouw zorgvraag wordt vervuld binnen de door jou gewenste termijn. Het is de missie van Amani zorg om samen met professionals in de zorg, 100% klantgericht te werken en wij onderscheiden ons door het leveren van betrouwbare, flexibele en kwalitatief goede zorg.