Zorgprofessionals tot je beschikking wanneer jij dit wenst!

De succesformule van Amani zorg is dat wij zorg bieden wanneer de vraag ontstaat. Het beschikken over de juiste zorgverlener voor elke vorm van zorg, kan zorgen voor een uitdaging. Amani zorg garandeerd de match tussen zorgaanbod en de steeds veranderende zorgvraag binnen jouw organisatie.

Welke behoefte heeft uw organisatie?
Heeft uw organisatie behoefte aan flexibele en gekwalificeerde zorgverleners? Weet u niet hoe u die gewenste professional het beste kunt bereiken. Wij bieden de oplossing!

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Amani zorg bemiddelt tussen zorgorganisaties en zelfstandige zorgverleners (denk hierbij aan ZZP’ers in de zorg en welzijn). In de afgelopen jaren heeft Amani zorg een groot en actief netwerk van professionals in de zorg opgebouwd en onderhouden.

Onze selectieprocedure garandeert dat wij uitsluitend werken met gekwalificeerde en kwaliteit gerichte zorgverleners. Ze plannen hun eigen werkzaamheden, dit vergroot het verantwoordelijkheidsgevoel. De zorgverleners zijn aangesloten bij een keurmerk voor zelfstandige zorgverleners die tijdelijk, flexibel en snel inzetbaar zijn. De zorgverlener is een zelfstandige die de vrijheid en verantwoordelijkheid heeft om zijn of haar eigen tijd in te delen. Deze wisselwerking vergroot de persoonlijk betrokken bij de cliënten.

• Bij ziekte en verlof regelt Amanizorg een vervanger.
• Wanneer de afgesproken periode van de opdracht is afgelopen, neemt u zonder problemen afscheid van elkaar.
• Amani zorg zorgt voor een correcte administratieve afhandeling tussen uw organisatie en de zelfstandige zorgverlener.