Zorgprofessionals
maak jij het verschil!


Ben jij als zelfstandig zorgverlener op zoek naar opdrachten in de zorg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Amani Zorg is continu op zoek naar gedreven ZZP’ers die het verschil willen maken in de zorg. Als zelfstandig zorgverlener werk je alleen maar ben je onderdeel van een betrokken team waar persoonlijk contact centraal staat. Heb jij hart voor de zorg? Beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je flexibel als zorgverlener? Dan komen wij graag in contact met jou! Je kunt je direct aanmelden via de onderstaande knop. Wil je eerst meer weten of twijfel je of je over de juiste kwalificaties beschikt? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat je graag te woord.

Wat zijn onze zorgmogelijkheden

Amani Zorg is er op gericht om te bemiddelen van het vraag en aanbod tussen de zorgorganisatie en de zelfstandige zorgverlener. De zorgorganisaties leggen bij Amani Zorg de zorgbehoefte vraag neer en Amani zorg beschikt over een groot netwerk werk dat bestaat uit zzp’ers, zelfstandige zorgverleners die zorg aanbieden. Op deze wijze wordt de match gemaakt.

 


 

De juiste zorgverlener
op de juiste plekOnze selectieprocedure garandeert dat wij uitsluitend werken met gekwalificeerde en kwaliteit gerichte zorgverleners. Ze plannen hun eigen werkzaamheden, dit vergroot het verantwoordelijkheidsgevoel. De zorgverleners zijn aangesloten bij een keurmerk voor zelfstandige zorgverleners die tijdelijk, flexibel en snel inzetbaar zijn. De zorgverlener is een zelfstandige die de vrijheid en verantwoordelijkheid heeft om zijn of haar eigen tijd in te delen. Deze wisselwerking vergroot de persoonlijk betrokken bij de cliënten.

Bij ziekte en verlof regelt Amani Zorg een vervanger.
Wanneer de afgesproken periode van de opdracht is afgelopen, neemt u zonder problemen afscheid van elkaar.
Amani Zorg zorgt voor een correcte administratieve afhandeling tussen uw organisatie en de zelfstandige zorgverlener.