Amani Zorg is de match
voor jou als ZZP’er


Het vinden van flexibel personeel met de juiste kwalificaties kan behoorlijk lastig zijn. Amani Zorg neemt deze tijdrovende en intensieve zoektocht voor u uit handen. Met onze kennis en jarenlange ervaring in de zorg zijn wij voorloper op het matchen van gekwalificeerde ZZP’ers met de juiste kennis en kunde.

Samen op zoek
naar de perfecte match

Door ons brede aanbod van flexibele ZZP’ers zijn wij in staat om snel te schakelen en u snel van dienst te kunnen zijn. Of dit nu gaat om tijdelijke om opdrachten die tijdelijk van aard zijn of langdurige inzet van een ZZP’er. Wij werken graag laagdrempelig met u samen, zo kunt u bijvoorbeeld 24/7 bij ons terecht. Wij kennen onze opdrachtgevers en onze opdrachtgevers kennen ons. Dat zorgt voor een prettige samenwerking waarbij u altijd op onze betrouwbaarheid en service kunt bouwen.

 

Alle voordelen op een rijtje


Deel je eigen tijd in

Als zelfstandige zorgverlener ben je zelf verantwoordelijk voor het aantal uren dat je zorg wilt verlenen. Zo deel je dus in overleg met Amani zorg je zorgweek in. Met cliënten aan wie je terugkerende zorg verleent of door het aannemen van adhoc werkzaamheden die door Amani zorg beschikbaar worden gesteld. De opdrachten worden aangeboden voor korte en langdurige periodes.

Wij ondersteunen je

Zorg verlenen is voor jou als zelfstandige zorgverlener je passie en belangrijkste dag invulling. Het werven van cliënten en voeren van de administratie die hierbij komen kijken, kunnen heel uitdagend zijn. Amani zorg neemt je een deel van die lasten uithanden. Door het bemiddelen in cliënten ben jij verzekerd van werk. Het automatiseren van administratieve processen en planningen maakt het nog makkelijker om je focus bij het verlenen van zorg te houden.

Inschrijfprocedure

Wij van Amani Zorg weten nu zeker dat we je aandacht hebben getrokken! Schrijf jezelf in via de website voor een vrijblijvend intakegesprek. Dan drinken we samen een kop koffie en bespreken we wat de mogelijkheden zijn voor jou.
Eigen profiel

Al onze ZZP’ers beschikken over een eigen profiel in ons online systeem. Hier vind je de facturaties, planning en urenregistraties. Amani Zorg ondersteunt je hierin.


Uren registratie

Direct en overal je uren registreren. Alle geaccepteerde diensten worden automatisch in je profiel verwerkt en gereed gemaakt voor betaling. Zo houd je zelf goed overzicht op je gewerkte uren.


Diensten

Online kan je zelf jouw diensten beheren. Zo kan je diensten zelf selecteren en accepteren. Alles is direct aangepast en in de planning weergegeven.

Planning

In ons handige planningssysteem heb je al je client- contact- en opdrachtgegevens bij de hand. Wel zo makkelijk toch?


Facturatie

Jouw gewerkte uren worden direct verwerkt aan de hand van de planning. Zo worden je gewerkte uren gelijk gefactureerd.


SMS meldingen

Onze sms service houdt je telefonisch op de hoogte van de diensten die je hebt geselecteerd.

Eigen baas
binnen een groot team

Amani Zorg is de schakel tussen jouw wens en de behoeft van de cliënt. Zo ben je als zzp’er onafhankelijk en ben je gelijktijdig toch onderdeel van ons team. Door voor Amani Zorg te kiezen als partner in bemiddeling wordt je ontzorgt op het administratieve vlak en ben je toch vrij om je eigen tijd en opdrachten te kiezen.

Altijd zelfstandig en nooit alleen

WORD JIJ ONZE NIEUWE ZZP COLLEGA DIE HET VERSCHIL IN DE ZORG MAAKT?
MELD JE DAN VANDAAG NOG AAN!